افزایش ساخت و سازها و ساختمان سازی در سال های اخیر شغل برقکار ساختمان را به یکی از بهترین مشاغل فنی تبدیل کرده است. شغلی که در تمام کشورها با توجه به نقش مهم برق در ساختمان ها بازار کار خوبی دارد و در صورتی که قصد مهاجرت دارید و می خواهید مدرک بین المللی برق ساختمان کسب نمایید، به شما اطمنیان می دهیم که این شغل می تواند گزینه خوبی باشد.
یادگیری برق ساختمان و دریافت مدرک بین المللی برق مستلزم طی کردن مراحلی است که در این مقاله به بررسی آن خواهیم پرداخت.
مدرک بین المللی برق ساختمان چیست؟

مدارک ارائه شده از سوی سازمان فنی حرفه ای و آموزشگاه های برق ساختمان متفاوت می باشد. مدرک گذر مهارتی، مورد تایید فنی حرفه ای و رسمی فنی حرفه ای از مدارک ارائه شده توسط این سازمان می باشد.
در این میان مدرک رسمی بالاترین اعتبار را داشته و باید گفت مدرک بین المللی برق ساختمان همان مدرک رسمی فنی حرفه ای است که به دلیل داشتن کد بین المللی در ۱۸۶ کشور دارای اعتبار است.
این مدرک قابل ترجمه بوده و در صورت داشتن آن می توانید ویزای کاری دریافت کنید.
بنابراین در صورتی که قصد دارید به عنوان متخصص برقکار ساختمان مهاجرت کنید و مدرک بین المللی برق ساختمان دریافت کنید می بایست مدرک رسمی فنی حرفه ای برق ساختمان را اخذ نمایید. در مقاله دیگری، اطلاعات کاربردی درباره نحوه مهاجرت با مدرک فنی ارائه کردهایم. پیشنهاد میکنیم برای تسلط بیشتر مقاله “چگونه با مدرک فنی حرفه ای مهاجرت کنیم؟” را از دست ندهید.
همچنین امکان دریافت وام خود اشتغالی و جواز کسب از دیگر امتیازهای کسب این مدرک می باشد.
مراحل دریافت مدرک بین المللی برق ساختمان

برای دریافت مدرک بین المللی برق ساختمان مهارت آموز ابتدا می بایست کلیه مهارت های شغل برقکار ساختمان را فرا بگیرد سپس در آزمون های فنی حرفه ای برق ساختمان که به صورت سراسری توسط سازمان فنی حرفه ای کشور برگزار می گردد شرکت نموده و حداقل نمره قبولی را کسب نماید.
در ادامه به تشریح این مراحل می پردازیم.
مرحله اول: ثبت نام در دوره های برق ساختمان
برای آن که بتوانید مدرک بین المللی برق ساختمان را دریافت نمایید می بایست کلیه مهارت های شغل برق ساختمان را کسب نمایید. برقکار ساختمان شخصی است که با استانداردهای برق کشی ساختمان آشنا بوده و مهارت لازم در طراحی و نصب سیستم های برق و روشنایی را داشته و می تواند انواع سیستم های امنیتی و رفاهی را نصب نماید.
همچنین یک برقکار می بایست انواع مشکلاتی که در سیستم برق رسانی ساختمان ایجاد می شود را عیب یابی و رفع نماید.
در دوره های برق ساختمان به صورت تخصصی کلیه مهارت های مورد نیاز این شغل به شما آموزش داده می شود. امروزه آموزشگاه های متعددی دوره های برق را برگزار می نمایند با توجه به اینکه شیوه برگزاری دوره در این مراکز متفاوت است توصیه می کنیم بهترین آموزشگاه برق ساختمان را شناسایی کرده و در دوره های آن ثبت نام نمایید.
آموزشگاه فنون برق یکی از بهترین مراکز آموزشی برق ساختمان در کشور است که همه ساله کارآموزان بسیاری را آموزش داده و وارد بازار کار برق ساختمان می نماید. در این آموزشگاه به صورت عملی و در کارگاه های مجهز صفر تا صد برقکاری ساختمان و نصب انواع سیستم های امنیتی و رفاهی از قبیل: دوربین، دزدگیر، اعلام حریق، درب اتوماتیک و غیره به شما آموزش داده می شود و شما را برای ورود به بازار کار آماده می نماید.
مرحله دوم: شرکت در آزمون های فنی حرفه ای برق ساختمان
پس از یادگیری برق ساختمان نوبت آن است که در آزمون های فنی حرفه ای برق ساختمان که به صورت سراسری و در تاریخ های مشخصی برگزار می گردد ثبت نام کنید.
آزمون های برق ساختمان به صورت تئوری و عملی برگزار شده و شما می بایست حداقل نمره قبولی را در هر یک از آزمون های عملی و تئوری برق به دست آورید.
حداقل نمره ۵۰ شرایط قبولی در آزمون های کتبی برق ساختمان بوده و حداقل نمره ۷۰ شرایط قبولی در آزمون عملی می باشد. در صورت کسب حداقل معدل ۷۰ در آزمون های عملی وکتبی با ضریب وزنی ۲۵ درصد آزمون کتبی و ۷۵ درصد آزمون عملی نیز در این آزمون ها قبول خواهید شد.
دقت و سرعت عمل شما حین انجام کار، کیفیت ارائه کار از جمله فاکتورهای تاثیر گذار بر نمره آزمون عملی می باشد.
در این مقاله شما را با نحوه دریافت مدرک بین المللی برق ساختمان آشنا کردیم. در صورتی که قصد دارید وارد بازار کار این شغل شده و مهارت های مورد نیاز آن را کسب نمایید توصیه می کنیم در دوره های آموزش برق کشی ساختمان آموزشگاه فنون برق ثبت نام کنید.
خانه هوشمند